UITWERPBARE SONAR MAAKT VAN JE TELEFOON EEN FISHFINDER

Vind en vang eenvoudig meer vis met het duurzame STRIKER Cast sonartoestel. Je hoeft het alleen maar uit te werpen en weer binnen te halen om de sonarbeelden met een bereik van zestig meter te bekijken via de app op je smartphone of tablet.

 

Waarom zou je raden waar je vis kunt vinden? De eenvoudig af te lezen sonar laat precies zien waar ze zich bevinden.

 

Koppel met de gratis app om de sonar te streamen en weer te geven op mobiele Apple® of Android toestellen.

 

Instellen is een fluitje van een cent. Je bent binnen enkele minuten klaar om te gaan vissen.

 

Ver uitwerpen, diep vissen. De sonar biedt een draadloos bereik van zestig meter voor verbinding en streaming.

 

Vis zoals jij dat wilt. Kies de traditionele 2-D- of ijsvisflitsmodi.

 

Met een oplaadbare batterij die meer dan tien uur meegaat1 kun je zolang op het water blijven als je wilt.

Met de livestreamingfunctie van de sonar zie je waar de grote vissen zich bevinden.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE SONAR

Het gebruiksvriendelijke STRIKER Cast toestel streamt en toont sonar in een handige mobiele app. Instellen is een fluitje van een cent. En scans van vissen en structuren zijn gemakkelijk te interpreteren.

DRIE STAPPEN OM TE STARTEN

Download de gratis app voor je Apple of Android toestel. Koppel de app met het STRIKER Cast sonartoestel. Vaar uit om te gaan vissen.

ZOET OF ZOUT WATER

STRIKER Cast sonar werkt in zoet water of zout water (en zelfs voor ijsvissen) om je vissen en structuren zeer gedetailleerd te laten zien. Je kunt het toestel ook gebruiken om de watertemperatuur te controleren.

SONARMODI

Kies uit de eenvoudig te interpreteren traditionele 2-D sonar- en ijsvisflitsmodi, met aanpasbare instellingen voor onder andere versterking en bereik.

VISPICTOGRAMMEN

Met vispictogrammen maak je het gebruik van de sonar nog eenvoudiger. Schakel ze in om beelden van vis en hun dieptemetingen te bekijken, zodat je precies weet waar je je lijn moet uitgooien.

QUICKDRAW COMMUNITY

In de online Garmin Quickdraw™ community kun je kaarten met contouren van 0,3 meter downloaden, zodat je de beste visplekken kunt onthouden.

Zie het verschil dat Garmin kwaliteit maakt.

ROBUUST ONTWERP

Dit duurzame, lichte sonartoestel is duurzaam en eenvoudig uit te werpen met een testgewicht van negen kilogram of een hogere vislijn. Hij is ook waterbestendig volgens de IPX6- en IPX7-normen.

SLIM ENERGIEVERBRUIK

Om de levensduur van de batterij te verlengen, wordt STRIKER Cast automatisch ingeschakeld wanneer het in het water drijft en wordt het toestel uitgeschakeld wanneer dit niet het geval is.

EXTRA LANGE LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

Hoe lang kun je vissen? Met de interne, via USB oplaadbare batterij kun je meer dan tien uur vissen zonder te hoeven opladen1.

De levensduur van batterij is afhankelijk van het gebruik.
Apple is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Android is een handelsmerk van Google LLC.