De naam Dreamfisher deed al voor de overname door Tinn-Silver het hart van menig sportvisser harder slaan. Dreamfisher is absoluut geen onbekende en onbeminde in het segment van aluminium sportvisboten wegens zijn uitstekende vaareigenschappen en dito bouwkwaliteit.  Ook na de overname door Tinn-Silver worden de Dreamfisher made by Tinn-Silver boten gekenmerkt door de typische zogenaamde “stepped hull”. Deze stepped hull zorgt ervoor dat de visboot in plané een lift krijgt waardoor hij sneller is, zuiniger vaart, wendbaarder is en dankzij de iets langer doorlopende V-bodem werkelijk dwars door de golven snijdt. 

 

Onze boten worden stuk-voor-stuk handgemaakt in onze productiehallen en afgebouwd door onze partner Maasgouw Marine Service. De eigenaar Johan Adriaans is zelf een gepassioneerd visser. Uiteraard zijn alle Dreamfisher made by Tinn-Silver boten geheel naar wens te fabriceren. De 4 Dreamfisher made by Tinn-Silver modellen zijn zowel met tiller als met stuurconsole leverbaar, de Dreamfisher made by Tinn-Silver 503, 540 en 575 zelfs met een dubbele stuurconsole. 

 

Alle Dreamfisher made by Tinn-Silver visboten zijn standaard gebouwd van 4/5 mm zeewaterbestendig aluminium en behoren tot de CE-categorie D-beschutte wateren. Er worden 4 Dreamfisher made by Tinn-Silver modellen aangeboden: Dreamfisher made by Tinn-Silver 440, 503, 540 en 575.  Ideale afmetingen voor de sportvisserij in Nederland en daarbuiten.

 

DREAMFISHER 440 made by Tinn-Silver

DREAMFISHER 540 made by Tinn-Silver

DREAMFISHER 503 made by Tinn-Silver

DREAMFISHER 575 made by Tinn-Silver


Interesse ?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Sales Agent België 

Balanced Boat Technics

Dhr. Tom Huygens

Tel: +32 (0)13/77 77 47

Mob: +32 (0)498/17 72 48

tom@balancedboattechnics.be

www.balancedboattechnics.be

Showroom

Antwerp Outboard Center

Tel: +32 (0)494/63.46.98

info@antwerpoutboardcenter.be

www.antwerpoutboardcenter.be