FANATIEKE HENGELAARS, CRUISERS, ZEILERS EN WEDSTRIJDZEILERS WILLEN PROFESSIONEEL MATERIAAL

De gebruiksvriendelijke, eenvoudig te installeren kaartplotter/sonar-combo levert MFD-prestaties in een systeem op combo-formaat.

 

Dankzij het Full HD IPS-scherm (in-plane switching) heb je een bredere kijkhoek en superieure helderheid op het touchscreen.

 

Het is compatibel met premiumkaarten voor de beste navigatie van Garmin.

 

Stel jouw watersportsysteem eenvoudig samen met de beste netwerkconnectiviteit.

 

Kijk onder en rond je boot met ingebouwde sonarfuncties (transducers afzonderlijk verkrijgbaar)

 

Van ANT® technologie tot Wi-Fi®-netwerken, er zijn talloze manieren om verbinding te maken met je systeem.

 

Met de knoppen op het SmartMode™ station heb je alles dat je nodig hebt om met één druk op de knop toegang te krijgen tot de informatie die je nodig hebt.

Gemaakt voor jouw roer.

HD IPS-TOUCHSCREEN

Dit scherm is beschikbaar in 10, 12 of 16 inch en biedt een bredere kijkhoek, superieure helderheid en leesbaarheid in zonlicht, zelfs met een gepolariseerde zonnebril.

EENVOUDIGE, AANTREKKELIJKE BEVESTIGINGSOPTIES

Je kunt meerdere schermen installeren, van rand tot rand voor een strakke "glass helm"-look of verzonken gemonteerd - voor een verbluffend mooi roer.

GRID™ 20 AFSTANDSBEDIENING

De optische gebruiksvriendelijke GRID 20 afstandsbediening biedt intuïtieve externe toegang en bediening van je gehele Garmin nautische systeem.

Bekijk de wereld onder jouw boot.

TRADITIONELE EN SCANNINGSONARONDERSTEUNING

Ontvang ingebouwde ondersteuning voor traditioneel 1 kW CHIRP sonar met twee kanalen voor superieure doelscheiding en ClearVü en SideVü scanningsonars om tot 1000 voet onder en rond je boot te kunnen kijken bij 260 kHz (transducer vereist, apart verkrijgbaar). Ingebouwde sonarmogelijkheden alleen beschikbaar op xsv-modellen.

PANOPTIX™ SONARONDERSTEUNING

Koppel je kaartplotter met Panoptix of Panoptix LiveScope™ eenvoudig te interpreteren live-sonar (transducer afzonderlijk verkrijgbaar) om alles rond je boot in real-time te bekijken.

 

 

Gemakkelijk zeilen en navigeren.

GARMIN SAILASSIST™ ZEILFUNCTIES

Gebruik leylijnen, race-startlijnbegeleiding, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, ware windgegevensvelden en schuifregelaar voor getijden/stromingen/tijd, windhoek, koersafwijking, windsnelheid en meer.

GRAFIEKEN & KAARTEN

Geef je kaartplotter een nieuwe look met optionele Garmin Navionics+™ of premium Garmin Navionics Vision+™ kaarten voor informatie over binnenwateren/kustwateren, toegang tot dagelijkse updates, Auto Guidance+™ technologie2 en meer.

ZEILPOLEN

Gebruik de polaire tabel om belangrijke gegevens te zien, waaronder hoe snel je zou moeten gaan bij een bepaalde windhoek en snelheid zodat je weet of je de zeiltrim moet aanpassen.

Maak verbinding met alles op jouw boot.

GARMIN MARINE NETWORK

Als je meerdere Garmin toestellen op jouw boot hebt, kun je informatie zoals kaarten, gebruikersgegevens, radar en IP-camera's delen tussen die toestellen.

NMEA 2000® EN NMEA 0183 NETWERKEN

Verbinding met stuurautomaten, digitaal schakelen, weer, je FUSION-Link™ audiosysteem, media, VHF, AIS en meer vanaf één scherm.

ACTIVECAPTAIN® APP

Ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit voor koppelen met de gratis alles-in-één mobiele app voor toegang tot de OneChart™ functie, smartphone meldingen3 , software-updates, het roer, Garmin QuickDraw™ Community gegevens en meer.

GEÏNTEGREERDE BLUETOOTH® EN ANT TECHNOLOGIEËN

Maak verbinding met een aantal van je favoriete toestellen, zoals quatix® watersportwatches, gWind™ Wireless 2 transducers, GNX™ Wind watersportinstrumenten en draadloze afstandsbedieningen.

ONEHELM™ FUNCTIE

Deze functie combineert alle functies en mogelijkheden van externe toestellen, zoals EmpirBus™ digital switching, op één scherm.

SMARTMODE BEDIENINGSELEMENTEN

Met één druk op de knop heb je snel toegang tot de informatie die je nodig hebt om stressvolle situaties zoals docking te vergemakkelijken. Je kunt sonar, radar, camera's, media en meer in een netwerk opnemen.

VERZEND BERICHTEN MET JE INREACH® TOESTEL

Koppel de inReach satellietcommunicator5 met je kaartplotter en typ aangepaste berichten met behulp van het MFD schermtoetsenbord. Open je contactpersonenlijst of voer een e-mailadres, inReach adres of telefoonnummer in. Je kunt berichten ook per gesprek groeperen, net zoals in een sms.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind de juiste instellingen met onze online systeembouwer.

 

Neem beslissingen met vertrouwen met behulp van GNX™ Wind instrumenten.

 

Op bepaalde modellen
Auto Guidance is uitsluitend bestemd voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatie
Vereist ActiveCaptain app op je compatibele smartphone paired to a compatible GPSMAP chartplotter
Indien gekoppeld met een compatibele telefoon.
Actief satellietabonnement vereist. In sommige rechtsgebieden is het gebruik van toestellen voor satellietcommunicatie verboden of gereguleerd. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om alle toepasselijke wetten te kennen en te volgen in de rechtsgebieden waar het toestel gaat worden gebruikt.
Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. Het Bluetooth woordmerk en de Bluetooth logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en voor het gebruik van deze merken heeft Garmin een licentie verkregen.