ONTVANG EEN SCHERPER BEELD VAN JE GEKOPPELDE ROER.

Dankzij het slanke ontwerp, de hoge verwerkingskracht en het verbeterde IPS-scherm kan deze geavanceerde 7″, 9″ of 12″ kaartplotter naadloos worden geïntegreerd in je nautische Garmin systeem.

 

Eenvoudig te integreren met meer motoren.

 

Maak verbinding met compatibele toestellen van derden met het OneHelm™ digitaal schakelsysteem.

 

Stel jouw watersportsysteem eenvoudig samen met de beste netwerkconnectiviteit.

 

Compatibel met premiumkaarten1 voor de beste navigatie van Garmin.

 

Kijk onder je boot met ingebouwde sonarfuncties

 

Beheer je watersportervaring vanaf vrijwel elke locatie1.

Bekijk de wereld onder jouw boot.

ULTRA HIGH-DEFINITION SCANSONAR

Met ingebouwde Ultra High-Definition SideVü en ClearVü scanningsonars met levendige kleurenpaletten en hoog contrast om vis te onderscheiden van structuren. De GPSMAP® X3-serie ondersteunt ook traditionele 1 kW CHIRP sonarfuncties. Ingebouwde sonarcompatibiliteit is alleen beschikbaar op xsv-modellen.

ONDERSTEUNING VOOR DE PANOPTIX™ & LIVESCOPE™ SONAR

Koppel met Panoptix of LiveScope™ eenvoudig te interpreteren live-sonar (transducer vereist, afzonderlijk verkrijgbaar) om alles rond je boot in real-time te bekijken.

 

 

Gemaakt voor jouw roer.

SNELLER, SCHERPER, SLIMMER

Dankzij de extra verwerkingskracht en het nieuwe, slanke ontwerp met glas van rand tot rand en een kleiner formaat, is het eenvoudig om deze plotter te plaatsen in meerdere dashboardconfiguraties.

VERBETERDE SCHERMWEERGAVE

Nieuwe IPS-schermen met een hogere resolutie voor 9-inch en 12-inch plotters bieden een betere leesbaarheid en zichtbaarheid in zonlicht vanuit elke hoek, met 50% meer pixels dan de vorige generatie 9-inch GPSMAP toestellen.

KAARTEN

Geef je kaartplotter een nieuwe look met optionele Garmin Navionics+™ of premium Garmin Navionics Vision+™ kaarten voor informatie over binnenwateren/kustwateren, toegang tot dagelijkse updates, Auto Guidance+™ technologie2 en meer.

OPTIONELE RADARBUNDEL

Om het weer en verkeer op het water te vermijden, is de compacte 4 kW GMR™ 18 HD+ radarkoepel als optie verkrijgbaar bij je GPSMAP kaartplotter/sonar-pakket.

 

 

 

 

Gemakkelijk zeilen en navigeren.

GARMIN SAILASSIST™ ZEILFUNCTIES

Gebruik leylijnen, race-startlijnbegeleiding, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, ware windgegevensvelden en schuifregelaar voor getijden/stromingen/tijd, windhoek, koersafwijking, windsnelheid en meer.

OPTIONELE PREMIUM NAVIGATIEFUNCTIES

Deze optionele kaarten bieden het beste van Garmin en Navionics® gegevens, Auto Guidance3 technologie en andere premium navigatiefuncties.

ZEILPOLEN

Gebruik de polaire tabel om belangrijke gegevens te zien, waaronder hoe snel je zou moeten gaan bij een bepaalde windhoek en snelheid zodat je weet of je de zeiltrim moet aanpassen.

GARMIN MARINE NETWORK

Als je meerdere Garmin toestellen op jouw boot hebt, kun je informatie zoals kaarten, gebruikersgegevens, radar en IP-camera's delen tussen die toestellen.

NMEA 2000® EN NMEA 0183 NETWERKEN

Verbinding met stuurautomaten, digitale schakelsystemen, weer, FUSION-Link™ audiosystemen, media, VHF, AIS en meer vanaf één scherm.

ACTIVECAPTAIN® APP

Ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit voor koppelen met de gratis alles-in-één ActiveCaptain voor toegang tot de OneChart™ functie, smartphone meldingen, software-updates, Garmin Helm™ digitaal schakelsysteem, Garmin Quickdraw™ community 4.

GEÏNTEGREERDE ANT® TECHNOLOGIE

Maak verbinding met enkele van je favoriete toestellen, zoals quatix® watersportwatches, gWind™ Wireless 2 transducers scheepsinstrumenten, GNX™ Wind en draadloze afstandsbedieningen.

AANSLUITING OP DE MOTOR

Nu kun je jouw kaartplotter aansluiten op verschillende soorten motoren, waaronder Yamaha motoren.

FUNCTIE ONEHELM

Deze functie combineert alle functies en mogelijkheden van externe toestellen, zoals een EmpirBus™ digitaal schakelsysteem, op één scherm.

VERZEND BERICHTEN MET JE INREACH® TOESTEL

Koppel de inReach satellietcommunicator5 met je kaartplotter en typ aangepaste berichten met behulp van het MFD schermtoetsenbord. Open je contactpersonenlijst of voer een e-mailadres, inReach adres of telefoonnummer in. Je kunt berichten ook per gesprek groeperen, net zoals in een sms.

 

 

 

 

Meer informatie over de gratis alles-in-één ActiveCaptain® app.

Laat zien hoe zeewaardig je bent met de quatix® 7X Solar smartwatch

 

Neem beslissingen met vertrouwen met behulp van GNX™ Wind instrumenten

 

Op bepaalde modellen
Vereist ActiveCaptain app op je compatibele smartphone
Auto Guidance is uitsluitend bestemd voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatie
Indien gekoppeld met een compatibele telefoon.
Actief satellietabonnement vereist. In sommige rechtsgebieden is het gebruik van toestellen voor satellietcommunicatie verboden of gereguleerd. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om alle toepasselijke wetten te kennen en te volgen in de rechtsgebieden waar het toestel gaat worden gebruikt.
Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.